مدیریت حافظه رم در اندروید
مطمئنم برای شما هم دریافت پیغام کمبود حافظه رم در موبایل آزاردهنده است . سوالی که پیش می آید این است که آیا پاک سازی حافظه در اندروید به صورت دستی ضروری است یا خیر؟
برای پاسخ به این سوال و سوالاتی در باره حافظه رم گوشی های اندرویدی خود میتواند این مطلب را ادامه دهید. گروه فنی رایانه کمک راهنمای شما در امور کامپیوتری و موبایلی است.
حافظه رم چیست؟
گوشی ها هم مانند کامپیوتر ها حافظه ای مختلفی دارند که داری سرعت و قیمت های متفاوت است و عملکرد متفاوتی با کامپیوتر های ویندوزی دارد.
RAM(حافظه دسترسی تصادفی ) قسمت بالایی دارد و بسیار سریع تر از حافظه های ذخیره سازی است ولی خب بزرگ ترین ایرادی که دارد این است که با قطع منبع همه چیز را فراموش میکنند. این حافظه در واقع لایه برای اپلیکیشن ها برای ذخیره ی داده های موقت مورد نیاز گوشی فعالیت میکند.
بعد از یک مدتی حافظه رم گوشی با اپلیکیشن هایی که بیشترین کاربرد را دارند پر میشوند. برای اینکه بتوانید اپلیکیشن های جدید دانلود کنید باید تاغ جایی که ممکن است حافظه دستگاه پاک شود. سیستم عامل اندروید این کار را به صورت خودکار انجام میدهد در نتیجه ماربر نیاز نیس این کار را هر بار انجام دهد.
پاک کردن دستی حافظه رم در گوشی های اندروید کار اشتباهی است ، چون رم آزاد شده یعنی راه اندازی مجدد و مداوم اپلیکیشن های اصلی و پر کاربرد است که باعث اتلاف وقت و انرژی بسار زیادی میشود و نیز عمر باتری را هم کاهش میدهد.
داشتن رم پر بد نیست شاید حتی خوب هم باشد ولی خب چون اندروید ریشه در لینوکس و یونیکس دارد ، هسته سیستم عامل لینوکس قوانین مربوط به مدریت حافظه را تعیین میکند و این قوانین ، فلسفه ی خاصی را دنبال میکند.
حافظه رم آزاد به معنای هدر دادن حافظه است .
زمانی که گوشی خود را روشن میکند و چند اپلیکیشن را بارگذاری میکنید ، تمام این اپلیکیشن ها در حافظه رم باقی میماند.اما اگر یک اپلیکیشن Task Killer یا Ram Optimizer داشته باشید که همیشه فرآیند ها را در پس زمینه ببندد، مجبور میشوید که زمان بیشتری برای باز شدن برنامه هایی که پر کاربرد است تحمل کنید. این روش باعث کند شدن پرچم داران هم میشود.
چه زمانی بهتر است در اندروید رم را پاکسازی کرد؟
به دلیل اینکه تولید کنندگان گوشی های هوشمند ، کار کرد پاکسازی دستی را در محصولات خود گذاشته اند ممکن است که فکر کنید این امر ، امری ضروری به حساب می آید ، اما در واقع بستن اپلیکیشن ها برای صرفه جویی در حافظه رم است و فقط در چند مورد خاص ارزش دارد.
به طور کلی توصیه نمیکنم که فعالیت یک اپلیکشین را تمام کنیدیا کل حافظه رم را پاک کنید. با این وجود موردی هست کخ نیاز به اقدام مستقیم دارد تا اپلیکیشن ها را ببندید. مثلا مرورگردی که خیلی کند اجرا میشود یا به خوبی عما نمیکند ، لازم است که فعالیت آن را تمام کنید. بعضی وقت ها فقط برنامه را در نمای مولتی تسکینگ ببندید، اما خب در این صورت فقط برنامه از نمای مولتی تسکینگ حذف میشود و حقیقتا فعالیت آن تمام نمیشود.
میزان استفاده از حافظه ی رم و برنامه ها را چگونه ببندیم؟
این طور که گفتیم بستن برنامه در مولتی تسکینگ کمک چندانی نمیکند لازم است برنامه را به صورت دستی ببندید. برای این کار قسمت تنظیمات گوشی بروید، به لیست برنامه بروید و برنامه های در حال اجرا را تپ بزنید.
برای بستن اپلیکیشن باید اطلاعات اپلیکیشن ها در تنظیمات بروید در این بخش یک گزینه برای تمام کردن فعالیت برنامه دارد البته بعضی وقت ها بعد از این کار باز هم برنامه راه اندازی میشود. اگر با انجام این کار بازم هم عملکرد گوشی کند بود ، دوباره آن ها را راه اندازی کنید ممکن است کمک کنید.
برنامه هایی که از حافظه رم زیاد مصرف میکنند را چگونه پاک کنیم؟
برنامه هایی که مدت زیادی است استفاده نکردید یا حدس میزنید که مصرف آن ها بالا باشد حذف کنید.
ابتدا در بخش تنظیمات به قسمت اپلیکیشن ها یا مدیریت برنامه ها بروید و برنامه مئرد نظر خود را به راحتی در آنجا حذف کنید.
اگر این هم با موفقیت انجام نشد باید Advanced rights اپلیکیشن را حذف کنید. معمولا در هنگام نصب برنامه این دسترسی را به آن می دهد.
برای این کار ابتدا به قسمت تنظیمات رفته ، بعد امنیت ، و بعد از آن مدیریت دستگاه بروید و تیک کنار برنامه را بردارید حالا به راحتی میتوانید برنامه مورد نظر خود را حذف کنید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)