چگونه مودم های همراه ایرانسل را تنظیم کنیم؟
در این مقاله با گروه فنی رایانه کمک همراه باشید تا با مراحل نصب مودم ایرانسل بخوبی آشنا شوید.
در صورت بروز هر گونه اشکال و یا سوال در زمینه نصب و راه اندازی انواع نرم افزار ها و سخت افزار ها و روش های شارژ سیم کارت ایرانسل و .. میتوانید با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس حاصل نمایید تا به کمک رایانه شما بیایند و در کمترین زمان به رفع مشکل شما بپردازند.
قسمت اول
برای تنظیم مودم ایرانسل در ابتدا مودمتان در جایی مناسب نصب کنید.
با هر دستگاهی که به مودمتان وصل میشوید میتوانید آدرس را در مرورگر دستگاه خود وارد کنید.
توجه۱: آدرسی در دفترچه راهنما و یا در قسمت شناسنامه دستگاه که پشت مودم چسبانده شده وجود دارد آن را در مرورگر دستگاهتان وارد کنید
توجه۲: نرم افزار های VPN (فیلتر شکن) را غیر فعال کنید.
حالا که ادرس را در مرورگر دستگاهتان وارد کردیدپنجره ای مانند پنجره زیر باز میشود.
پیشنهاد مطلب: میدونی میشه اینترنت سیم کارت هم انتقال داد؟ بلدی انجام بدی؟ پیشنهاد میکنم مطلب انتقال بسته اینترنت به خط دیگر رو از دست ندی!
توجه۳: user name , password بر روی شناسنامه ی مودم نوشته شده است.
User name , Password را وارد کرده سپس Log In میکنیم.
قسمت دوم
-
home
-
Statistics
-
sms
-
USSD
-
Update
-
Setting
-
Sharing
-
Irancell Services
۱-Home
این قسمت اطلاعات کلی در موردمودم را در اختیار شما میگذارد.
۲-Statistics
این بخش مربوط به امنیت مودم است.
- میتوانید میزان مصرف حجم خود را مشاهده کنید.
- میتوانید تعداد دستگاه های مجاز برایاتصال به WiFi را تعریف نمایید.
- برای میزان مصرف خود در هر ماه مقداری تعریف کنید. توجه داشته باشید اگر میزان مصرف شما در یک ماه از حجم تعریف شده بیشتر باشد اینترنت خود به خود قطع میشد. این کار باعث جلوگیری از هدر رفتن حجمتان میشود.
- اگر اینترنت شما هک شود، در این قسمت میتوانید اطلاعات دقیقی در رابطه با آدرس IP و نام دستگاه و مک دستگاه و مدت زمان اتصال دستگاهی که بدون اجازه شما وصل شده بدست آورید و مانع هک وای فایتان شوید.
۳-SMS
این قسمت فضایی شبیه فضای SMS گوشیتان دارد.
۴-USSD
با کلیک روی گزینه ی Balance Enquiry میزان شارژ سیم کارت موجود در مودمتان را خواهید دید.
۵-Update
برای بروز رسانی نرم افزارها از این قسمت استفاده میشود.
۶-Setting
profile management در این قسمت باید تنظیمات پروفایل اینترنت برطبق شکل وارد شود.
Network Setting مودم های ۴G , 3G بر این اساس اند که به قوی ترین شبکه موجود در منطقه متصل شوند. شما میتوانید فرم این اتصال را تعریف نمایید. اگر در حالت ۳G Only , یا ۴G Only قرار دهید شما خودتان مشخص کرده اید که مودمتان به کدام شبکه متصل باشد. حال شاید فلان شبکه در منطقه شما خوب عمل نکند. بهتر است به حالت اتوماتیک قرار دهید.
نکته۵: باید از وجود شبکه ای که مودمتان را روی آن تنظیم می کنید مطمئن شوید.
WLAN اولین قسمت WALN Basic setting است. در این قسمت می توانید نام شبکه وای فای ، رمز شبکه و الگوریتم رمزگذاری را مشخص نمایید.
دومین قسمت WlAN Advanced Setting است. این قسمت برای صرفه جویی در مصرف باتری دستگاه بسیار موثر است. با تعیین مدت زمان بیکاری مودم، مودم خاموش میشود.
سومین قسمت WlAN MAC Filter است. حاوی لیست سیاه و سفید است. با قرار دادن مک آدرس یک دستگاه در لیست سیاه آن به هیچ عنوان نمیتواند به مودم شما متصل شود. لیست سیاه با عنوان Deny مشخص شده.
*سوال متداول افراد در رابطه با لیست سفید*: لیست سفید به چه کاری می آید؟ لیست سفید با عنوان Allow مشخص شده است. وقتی شما یک سری مک آدرس در لیست سفید تعریف میکنید، هیچ دستگاهی جز دستگاه های تعریف شده نمیتواند به وای فای شما وصل شود.
security پین کد سیم کارت را در بخش PIN Management قابل دسترسی است. مودم های همراهی که پین کد سیم کارت در آنها اشتباهی وارد شده باشد به هیچ عنوان متصل نخواهند شد.
system این قسمت به خود دستگاه مودم مرتبط است. کاربر می تواند در بخش Device Information اطلاعات دقیقی مثل نام ، مک آدرس دستگاه را مشاهده کند. در بخش Modify Password می تواند رمز عبور به تنظیمات مودم را عوض کند.
۷-sharing
این قسمت به کارت حافظه مربوط است . برخی از مودم ها به گونه ی هستند که قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه را دارند و میتوانند اطلاعات کارت حافظه شان را با کاربران متصل به مودم به اشتراک بگذارد.
۸-Irancell Services
در اینجا اپلیکیشن های متفاوت ایرانسل را ببینید.
شما روی هر اپلیکیشن که کلیک کنید به سایت ایرانسل می روید تا بتوانید آن را بر روی دستگاهتان نصب کنید.
مراحل تنظیم مودم همراه ایرانسل را در این مقاله با هم مرور کردیم. ممنونیم که با این آموزش نیز همراه رایانه کمک بودید در صورتی که در هر بخش از این مراحل به مشکلی برخورد کردید می توانید با خدمات پشتیبانی اینترنت کارشناسان رایانه کمک تماس گرفته و مشکل خود را در اسرع وقت برطرف کنید. حل مشكلات كامپيوتر در رایانه کمک غير حضوري به صورت تلفني بوده و به صورت 24 ساعت آماده خدمت گزاری و کمک رسانی به شما عزیزان می باشد. همچنین برای كمك رايانه ای آنلاین می توانید صفحه رسمی اینستاگرام رایانه کمک آنلاین را دنبال کرده و به صورت آنلاین سوالات خود را از کارشناسان رایانه کمک بپرسید.