تابع Aggregate مانند تابع Subtotal رفتار میکند اما تفاوت هایی هم دارد ، این تابع بیشتری برای رفع کمبود های تابع Subtotal به وجود آمد که در ادامه با امکانات آن بیشتر آشنا میشوید . با گروه فنی رایانه کمک همراه باشید تا با امکانات تابع Aggregate آشنا شوید.
مهم ترین تفاوت این تابع در مواقعی است که داده های ما دارای خطا باشند یعنی عملیاتی مانند جمع ، میانگین ، واریانس و… را انجام خواهد داد.
ممکن است برایتان این سوال پیش بیاید که چرا این امکانات در همان تابع Subtotal جای نگرفت ؟
کار کردن با تابع Subtotal خیلی راحت و سریع است ولی تابع Aggregate لازم است اول دستورات و فرمول ها و تنظیمان آن به خاطر سپرده شود و این باعث میشود که فرایند این تابع در مقایسه با تابع Subtotal کند تر باشد. ما زمانی از تابع Subtotal استفاده میکنیم که مطمئن باشیم درون داده ها هیچ خطایی وجود ندارد. اگر خطای در دیتا بیس وجود داشته باشد باعث میشود که آنالیز هایی که انجام میدهید دقیق نباشد. اما وقتی که فقط در همین داده ها خطا وجود دارد و داده دیگری در دسترس نیست ، پس بهترین راه استفاده از تابع Aggregate می باشد.
ساختار تابع Aggregate به دو صورت است :
یکی در حالت محدوده:AGGREGATE(function_num,options,ref1,[ref2],..)
و دیگردی در حالت آرایه: AGGREGATE(function_num,options,arry,[k])
Function_num:
ما در اینجا یک شماره بین 1 تا 19 وارد میکنیم . هر یک از این اعداد کار یک تابع را برای ما انجام میدهند. در لیست زیر می توانید عملکرد شماره های 1 تا 19 را مشاهده کنید.