مقابله با دزدان اینترنتی
تصور کنید ساعتها در اینترنت زمان صرف کرده اید و مطلب ، عکس ، فیلم یا به طور کلی محتوایی را با دقت ساخته اید ، اما چند روز بعد آن را در سایتی دیگر مشاهده می کنید افرادی که نه نقاب دارند و نه اسلحه ، در فضای وسیع اینترنت ، محتوای شما را بدون اجازه استفاده می کنند ایکاش به آن ها دزد بگوییم اما آن ها در گذشته بدون اثرات منفی یا مجازاتی به کار زشت خود ادامه می دادند اما امروزه می توانیم با آن ها مقابله کرده و بدون وکیل از محتوای خود دفاع کنیم.
مقابله با دزدان اینترنتی در اینترنت موضوعی است که در این مطلب آن را بررسی خواهیم کرد در ادامه همراه رایانه کمک باشید.
ما میخواهیم مطالبی به صورت غیرقانونی کپی نشوند و یا اگر شد آن را به گوگل شناسایی کنیم تا سارقان اطلاعات که متاسفانه در کشور ما زیاد شده به کارشان خاتمه دهند. در ادامه راه های معرفی کپی کنندگان مطالب را بررسی خواهیم کرد.
چگونه از سرقت محتوای سایت جلوگیری کنیم؟
باید مطالبی که در سایت قرار میگیرد منبع ای مستند داشته باشد و خواهید دید که برخی از مقابله با دزدان اینترنتی یا در فضای اینترنت مطالب شما را کپی کرده سپس آن را انتشار میدهند در آخر هم در گوگل و در بحث سئو در رتبه بالاتر از شما قرار می گیرند البته شرکت گوگل انواع مطالب یا عکس ها را بررسی می کند و اگر کپی باشد معمولا تشخیص می دهد ، موتورهای جستجو کلمات یا تصاویر که در اختیار دارد او را در این امر یاری می کنند. در صورت تمایل مطلب تولید محتوای جذاب را مطالعه کنید.
گزارش سایت های کپی کننده به گوگل
اما در برخی از موارد گوگل به تنهایی کپی بودن مطالب را متوجه نمی شود و باید آن را مطلع نمود تا با خبر شود ، شما می توانید از طریق لینک زیر منتشر کننده ی غیر مجاز را معرفی کنید ،سپس گوگل صحت آن راکنترل می کند.
برای انجام اینکار مانند تصویر زیر در بخش معرفی مطالب کپی شده در گوگل اطلاعات را وارد کنید .
آدرس سایت : روی لینک کلیک نمایید.
در پنجره ی جدید داخل کادر دوم باید آدرس اینترنتی سایت کپی کننده وارد شود ، آن را وارد کنید .
در کادر سوم ، آدرس سایت کپی کننده و مطلب وارد شده را وارد کنید در آخر خود گوگل آن را مقایسه کرده و میفهمد مطلب کپی بوده یا خیر ، سپس تایید را تیک میزنیم و به مرحله ی بعد می رویم همچنین گزارش شدن مکرر این مورد باعث پایین آمدن رتبه سایت متخلف در نزد گوگل میشود .
سه متن تأییدیه را که در تصویر زیر مشخص است تیک میزنیم سپس باید کادرهای تاریخ یا امضاء را پر کنید. در مرحله ی آخر (من ربات نیستم) را انتخاب کنید.
پس از اتمام مراحل روی دکمه ثبت یا همان Submit کلیک کنید تا وارد صفحه گزارش شوید ، در این صفحه لیست صفحات گزارش شده وجود دارد که گزارشی از تأیید، پذیرش یا قبول نشدن این صفحات توسط گوگل به شما داده میشود. گزارش مکرر وبسایتهای کپیکننده و ناقض حق ناشر باعث میشود گوگل رتبهی آنها را پایین بیاورد سپس مهمترین مجرا ، یعنی ترافیک ورودی بازدید کننده ی خود را از دست میدهند
کلام آخر
کپی کردن محتوا در فضای اینترنت متاسفانه بسیار زیاد شده و همان افراد هیچ ارزشی برای ناشران مقاله یا عکس قائل نیستند و به سادگی آن را کپی میکنند ما میخواهیم راه های برخورد با کپی کنندگان یا محل این دزدان حرفه ای را به گوگل معرفی کرده تا گوگل به سختی آن ها را مجازات کند
راه مقابله با دزدان صفحات وب را بررسی کردیم در صورت تمایل مطلب سئو کلاه سیاه چیست؟ و مطلب تاثیر شبکه های اجتماعی در seo را مطالعه کنید. چنانچه با مطالعه مطلب بالا موفق جلوگیری از دزدی اینترنتی نشده اید می توانید از کارشناسان خدمات کامپیوتری رایانه کمک در زمینه حل مشکلات کامپیوتری و اینترنتی استفاده نمایید و مشکلات خود را برطرف نمایید. همچنین اگر علاقه مند به تازه ترین اخبار روز دنیا در زمینه آموزش کامپیوتر و موبایل هستید می توانید از اینستاگرام رایانه کمک دیدن فرمایید و آموزش های دقیق تر را در آپارات رایانه کمک دنبال نمایید
نظرات و پیشنهادات خود را می توانید بصورت کامنت در صفحه رسمی اینستاگرام رایانه کمک قرار دهید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 3 / 5. تعداد امتیازات 2
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)