فعال کردن حالت private browsing در آیفون و آیپد
اکثر کاربران وب تمایل دارند که سابقه تاریخچه جستجوی آن ها از دیگر اشخاص از جمله دوستان، آشنایان، افراد نزدیک، همکاران و حتی افراد ناشناس و شرکت های تبلیغاتی، خصوصی و محرمانه باقی بماند. امکان دارد شما در پی هدیه ای باشید و آن هدیه برای شما خوشحال کننده باشد و دوست نداشته باشید شخصی متوجه شود؛ شاید دنبال یک توصیه پزشکی باشید و یا احتمال دارد در جستجوی شغلی باشید و غیره. بنابراین این موضوع منطقی می باشد که شما بخواهید این اطلاعات نزد شما کاملا محرمانه باقی بماند و شخصی به آن ها دسترسی نداشته باشد.
عملی که می توانید انجام دهید این است که در آخر هر نشست، تاریخچه جستجوی خود را پاک کنید، ولی راه حل پیچیده تری هم در این مورد وجود دارد که گروه فنی رایانه کمک قصد دارد در این مطلب شما را با فعال کردن حالت private browsing در آیفون و آیپد، بیشتر آشنا کند. پس همراه رایانه کمک باشید تا به شما مراحل جست جو در حالت شخصی را آموزش دهیم.
در این حالت درواقع هیچگونه تاریخچه جستجو ، اطلاعات مکانی ، کوکی ها و هرگونه داده دیگر ذخیره نشده و شما می توانید با خیال راحت در اینترنت به جست جو بپردازید.
افرادی که می توانند تاریخچه جستجوی شما را مشاهده کنند :
در حالت عادی، با جستجوی وب بر روی تبلت یا گوشی، تاریخچه ای از وب سایت هایی که جستجو و مشاهده کرده اید، نشان داده می شوند. چنانچه شخصی تبلت و یا گوشی شما را قرض بگیرد و سابقه تاریخچه دستگاه شما را با باز کردن قسمت بوک مارکس و سپس با کلیک کردن بر روی آیکون ساعت در گوشه بالا قسمت سمت راست، بررسی کند، می تواند تمام مواردی که شما به تازگی مشاهده کرده اید را ببیند.
سابقه تاریخچه بازدید ها و جستجو ها، تنها در دستگاهی که با آن عمل جستجو را انجام داده اید، ذخیره نمی شود، چون مرورگر پیشفرض آیفون که مرورگر سافاری می باشد، به این روش عمل می کند که موارد بوکمارک شده و اطلاعات مربوط به وب سایت هایی که به صورت تکراری مورد بازدید قرار گرفته اند را در میان دستگاه هایی از جمله مک، همگام سازی می کند.
این امکان وجود دارد که شما چیزی را در گوشی آیفون خود مشاهده کنید و سپس آن مورد به طور خودکار اگر با همان اکانت کاربری لاگین کنند، بر روی مک بوک خانوادگی نمایش داده شود.
در حقیقت سابقه تاریخچه جستجوی شما، می تواند به روش های متفاوت فاش گردد و شما متوجه این قضیه نشوید. برنامه ها و نرم افزار های ردیابی در بین سایت های مورد اطمینان، بسیار شایع می باشد. در تئوری این اطلاعات برای تاثیرگذاری و هدف گذاری بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد ولی هر راهی به منظور میان بر زدن وجود دارد.
Private browsing و زمان استفاده از آن :
شرکت اپل ویژگی private browsing را از زمان انتشار نسخه سیستم عامل ios 5 به عنوان یک قابلیت در نرم افزار گوشی های آیفون و آیپد اضافه کرده است.
تا هنگامی که private browsing فعال باشد، مرورگر هیچ سابقه ای از وب سایت هایی که جستجو کرده اید و بازدید کرده اید را در خود ذخیره نمی کند.
چنانچه شما بخواهید، عادات جستجوی خود را برای خودتان داشته باشید، در ابتدا باید حالت private browsing را فعال کنید.
روش فعال کردن ویژگی private browsing در آیفون و آیپد :
- مرورگر سافاری را باز کنید.
- بر روی آیکون صفحات (دو مربعی که روی یکدیگر قرار دارند) که در قسمت پایین سمت راست قرار دارد، کلیک کنید.
- بر روی گزینه private کلیک کنید.
حالا شما در حالت private browsing قرار گرفته اید؛ چون که نوار منو و فیلد smart search به رنگ خاکستری تیره در می آیند. یک پیام هشدار به شما اطلاع می دهد که مرورگر سافاری، صفحاتی که را که شما بازدید می کنید را به خاطر نمی سپارد و سابقه تاریخچه شما یا هر اطلاعاتی که به طور خودکار تکمیل می شوند، بعد از بستن سربرگ، در حالت private browsing پاک می شوند و ذخیره نمی شوند.
تمام سربرگ هایی که باز کرده اید، ناپدید می شوند ولی شما می توانید سربرگ های جدیدی را باز کنید و به طور معمول جستجو را انجام دهید. به منظور جستجوی یک وب سایت بر روی فیلد search کلیک کنید و یا جهت وارد کردن یک آدرس URL و یا انتخاب یک مورد از وب سایت های نشانه گذاری شده بر روی آیکون به اضافه (+) کلیک کنید.
در ضمن توجه داشته باشید که سربرگ هایی که با استفاده از حالتی غیر از private browsing باز کرده باشید، برای مشاهده آن ها بر روی آیکون دو مربع دوباره کلیک کنید و سپس بر روی گزینه private کلیک کنید. فقط باید به یاد داشته باشید که در حال حاضر باز هم شما سابقه تاریخچه جستجوی خود را قابل ردیابی کرده اید.
استفاده از vpn جهت امنیت بیشتر :
این نکته مهم را هم مد نظر داشته باشید که در حالت private browsing که شما هیچ یک از سابقه های جستجوی خود را ثبت نمی کنید، فراهم کننده سرویس اینترنت یا isp شما همچنان توانایی مشاهده وب سایت هایی که شما بازدید کرده اید را دارد.
چنانچه قصد دارید جستجوی شما واقعا محرمانه و خصوصی باشد، باید از vpn استفاده کنید. با استفاده از vpn یک شبکه خصوصی مجازی، هر گونه فعالیت اشخاص برای ردیابی کارهای جستجوی شما را در وب پایان می دهد.
در پایان امیدواریم این مطلب از آموزش های رایانه کمک برای شما کاربردی، سودمند و مفید بوده باشد.در صورتی که نیاز به هرگونه خدمات پشتیبانی اینترنت میتوانید با کارشناسان رایانه کمک تماس گرفته و در هر ساعت از شبانه روز از خدمات پشتیبانی رایانه ای رایانه کمک استفاده کنید. همچنین می توانید برای استفاده از رایانه کمک رایگان به صفحه رسمی اینستاگرام رایانه کمک مراجعه کرده و از خدمات رایانه کمک آنلاین نیز بهرمند شوید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 4 / 5. تعداد امتیازات 4
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)