تعویض سوکت شارژ لپ تاپ در منزل ⚡ (آموزش تصویری) + راهنما کامل
اگر جک برق لپ تاپ شما خراب شده و نمی خواهید هزینه زیادی برای تعمیر آن بپردازید، می توانید خودتان آن را تعمیر کنید. این کار نیاز به ابزارهایی مانند هویه، نخ لحیم برداری و جک برق جدید دارد. ابتدا لپ تاپ را به دقت باز کنید، جک قدیمی را لحیم برداری کنید و جک جدید را جایگزین کنید. سپس لپ تاپ را بازسازی کرده و از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید.بنابراین از عیب یابی گرفته تا بهبود ارتقا سخت افزاری لپ تاپ و تعمیرات تخصصی قطعات کامپیوتر خود میتوانید روی ما حساب کنید، کافی است از بخش فرم ثبت سرویس کامپیوتر را پر کرده تا کارشناسان سخت افزار رایانه کمک با شما تماس گرفته شود و یا با شماره 02140774580 تماس بگیرند.
همچنین هرگونه سوال یا مشکل در خصوص تعمیر لپ تاپ داشتید توصیه می کنم وارد این صفحه شوید.
گاهی اوقات اتفاقات کوچک می توانند دردسرهای بزرگی ایجاد کنند. مثلاً وقتی بچه ها در اتاق شما می دوند و مدام به سیم لپ تاپ گیر می کنند، ممکن است در نهایت جک برق لپ تاپ آسیب ببیند. این دقیقاً همان اتفاقی بود که برای من افتاد. جک برق لپ تاپم خراب شد و برای شارژ کردن لپ تاپ مجبور بودم مدام جک را فشار دهم.
این وضعیت آنقدر آزار دهنده بود که تقریباً می خواستم لپ تاپم را از پنجره بیرون پرتاب کنم! اما با توجه به اینکه لپ تاپم حدود 1700 دلار قیمت داشت، تصمیم گرفتم خودم آن را تعمیر کنم. اگر نمی خواهید ۴۰۰ دلار برای تعمیرکار حرفهای هزینه کنید، این راهنما برای شماست. من با هزینه ای حدود 960 هزارتومان لپتاپم را تعمیر کردم. این کار حتی نیاز به مهارت پیشرفته در لحیم کاری ندارد. من قبلاً هیچ تجربهای در این زمینه نداشتم، اما بالاخره موفق شدم.
برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص اقدام تعمیر سوکت شارژر لپ تاپ، میتوانید با شماره 9099071540 (از طریق تلفن ثابت) یا از طریق “صفحه تماس از موبایل” با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
1.تشخیص اولیه برای تعمیر سوکت لپ تاپ
اولین قدم برای تعمیر سوکت شارژ لپ تاپ این است که مشکل را به درستی تشخیص دهید. در مورد من، جک برق لپ تاپ بهوضوح آسیب دیده بود. اگر به پشت لپ تاپ نگاه کنید، می توانید جک برق خراب را ببینید. جک جدیدی که خریدم به من نشان داد که جک سالم باید چگونه باشد. این مقایسه به من کمک کرد تا مطمئن شوم مشکل دقیقاً از کجاست.
2.مواد مورد نیاز جهت تعمیر سوکت شارژر لپ تاپ
برای انجام این کار، به ابزار و مواد خاصی نیاز دارید. در اینجا لیست کامل آن ها را آورده ام:
هویه ۲۵ وات: برای لحیم کاری و لحیم برداری.
مولتیمتر (اختیاری): برای تست اتصالات.
پیچگوشتیهای کوچک: یک ست کامل برای باز کردن لپتاپ.
خودکار و کاغذ: برای یادداشتبرداری و مستندسازی مراحل
جک برق جدید: مطمئن شوید که مدل آن با لپ تاپ شما سازگار است.
خمیر حرارتی: معمولاً برای کامپیوترها استفاده میشود.
لیوان یکبار مصرف: برای نگهداری پیچ ها و قطعات کوچک.
نخ لحیمبرداری: حدود ۵ دلار از فروشگاه هایی مثل رادیوشک تهیه کنید.
ایزوپروپانول: برای تمیز کردن قطعات (البته نه نوع RNase Free).
اگر شما هم به دنبال راه ی برای بروزرسانی سخت افزاری لپ تاپ خود هستید و میخواهید آن را نسبت به گذشته قوی تر کنید، پیشنهاد میکنم مطلب ” ارتقا سخت افزار لپ تاپ ” هم مطالعه نمایید.
پیشنهاد مطلب : برای حل ارور your computer is low on memory در کامپیوتر و لپ تاپ بر روی این لینک کلیک کنید.
3.کلید موفقیت: مستندسازی!
یکی از مهم ترین مراحل در این فرآیند، مستند سازی است. اگر نمی خواهید در نهایت با یک لپ تاپ غیرفعال و چندین پیچ اضافه مواجه شوید، باید هر مرحله را به دقت یادداشت کنید. از خودکار و کاغذ استفاده کنید و یک دیاگرام شماتیک از لپتاپ خود بکشید. به هر پیچ شماره اختصاص دهید و محل آن را در دیاگرام علامت گذاری کنید. این کار به شما کمک میکند تا در مرحله بازسازی، همه چیز را سر جای خود قرار دهید.
4.باز کردن لپ تاپ
اولین قدم در باز کردن لپ تاپ، خارج کردن قطعات قابل جدا شدن است. هارد دیسک، درایو نوری، باتری و هر چیزی که می توانید جدا کنید را بردارید. سپس شروع به باز کردن پیچها کنید و به هر پیچ شماره اختصاص دهید. پیچها را در لیوان های یک بار مصرف مربوط به خود قرار دهید و یادداشت کنید که هر پیچ از کجا برداشته شده است.
پیشنهاد مطلب : با ما همراه باشید تا به آموزش عیب یابی و حل ایراد و مشکل لپ تاپ جدید و قدیمی بپردازیم.
5.جدا کردن اتصال صفحه
بعد از باز کردن پیچها، نوبت به جدا کردن اتصال صفحه میرسد. در لپتاپ من، پشت لولا قسمتی بود که میتوانست باز شود. با احتیاط از یک پیچگوشتی تخت استفاده کنید و به آرامی صفحه را بلند کنید تا اتصال آن باز شود. سپس لپتاپ را برعکس کنید و صفحه اتصال را بردارید. کابلها و پلاگهای متصل به صفحه را نیز جدا کنید. توجه داشته باشید که مکانیزم اتصال صفحه به بدنه لپ تاپ در مدل های مختلف متفاوت است، بنابراین با احتیاط عمل کنید و هیچ چیزی را با زور جدا نکنید.
6.جدا کردن کیبورد و ال سی دی
در این مرحله، باید کیبورد و السیدی را جدا کنید. ابتدا چند پیچ دیگر را باز کنید تا بتوانید کیبورد را بردارید. در مورد من، کیبورد با یک نوار چسب دو طرفه به بدنه چسبیده بود. بعد از جدا کردن کیبورد، کابلهای السیدی و آنتن را نیز جدا کنید. پیچهای لولاها را باز کنید و السیدی را بردارید. اگر لپتاپ شما آنتن دارد، مطمئن شوید که هر کابل به کدام قسمت متصل بوده است.
پیشنهاد مطلب : برای آشنایی با بهترین لپتاپ ها با قابلیت پشتیبانی از هوش مصنوعی وارد این لینک شوید.
7.جدا کردن پوسته بیرونی
بعد از باز کردن چند پیچ دیگر، می توانید پوسته پلاستیکی بیرونی لپتاپ (که به آن اسکلت بیرونی میگوییم) را جدا کنید. این کار نیاز به دقت دارد، زیرا ممکن است پوسته به روشهای مختلفی به بدنه متصل شده باشد.
8.جدا کردن اسکلت داخلی
حالا لپتاپ شما تقریباً لخت شده است! چند پیچ دیگر را باز کنید و هر کانکتوری که باقی مانده است را جدا کنید. با این کار میتوانید اسکلت داخلی لپتاپ را نیز بردارید.
پیشنهاد مطلب :علت روشن نشدن لپ تاپ را در این مطلب بخوانید.
9.لحیم برداری جک برق قدیمی
در این مرحله، شما میتوانید برد مدار جک برق را ببینید. حالا نوبت به لحیمبرداری جک قدیمی میرسد. برای این کار، از راهنمای “How To Desolder Components” استفاده کنید. یک راهنمای عالی دیگر نیز وجود دارد به نام “DC power jack repair guide” که توسط Laptop Freak نوشته شده است. من از پمپ لحیمبرداری استفاده نکردم و به جای آن، نخ لحیمبرداری خریدم. لحیمکاری قبل از لحیمبرداری نیز روش بسیار مؤثری است.
10.لحیم کاری جک برق جدید
بعد از لحیمبرداری جک قدیمی، از یک پیچگوشتی تخت کوچک استفاده کنید تا فضای کافی برای قرار دادن پایههای جک جدید ایجاد کنید. جک جدید را قرار دهید و پایههای آن را لحیم کنید.
پیشنهاد مطلب :در این مطلب درباره راهکار تست وبکم و کار نکردن وبکم صحبت می کنیم.
11.بازسازی لپ تاپ
قبل از بازسازی لپتاپ، میتوانید با استفاده از مولتیمتر اتصالات را تست کنید. سپس، با توجه به دیاگرامهایی که کشیدهاید، پیچها را سر جای خود ببندید. قبل از قرار دادن اسکلت داخلی، خمیر حرارتی قدیمی روی هیتسینک CPU را با ایزوپروپانول ۹۰٪ تمیز کنید و یک قطره خمیر حرارتی جدید اضافه کنید. بقیه لپتاپ را نیز بازسازی کنید و مطمئن شوید که همه کابلها و کانکتورها سر جای خود قرار گرفتهاند.
12.موفق شدن برای تعمیر سوکت شارژر لپ تاپ
حالا مراحل تعمیر لپ تاپ و تعمیر سوکت لپ تاپ به پایان میرسد و شما می توانید لپ تاپ خود را روشن کنید و مطمئن شوید که با آداپتور کار میکند.
جمع بندی
تعمیر جک برق لپتاپ ممکن است در ابتدا سخت به نظر برسد، اما با صبر و دقت، میتوانید این کار را خودتان انجام دهید. این روش نه تنها هزینههای شما را کاهش میدهد، بلکه باعث میشود احساس رضایت بیشتری از حل مشکل داشته باشید. فقط کافی است مراحل را به دقت دنبال کنید و از مستندسازی غافل نشوید. موفق باشید! 🛠️ برای رفع هرگونه ابهام یا سوال در خصوص خرابی سوکت شارژر لپ تاپ ، میتوانید با شماره 9099071540 با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در تمام طول هفته آماده اند تا پاسخگوی سوالات فنی شما باشند.
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 4.7 / 5. تعداد امتیازات 3
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)
اشتراک این مطلب