روت کردن گوشی های اندروید
روت Root کردن تلفن همراه به معنای دسترسی به آن پوشه هایی است که کارخانه سازنده به هر دلیل دسترسی به آنها را از کاربران گرفته است میباشد.
روت کردن از آنجا مورد نیاز است که به این وسیله شما قادر به حذف کردن آن دسته از برنامه هایی هستید که تا قبل از این اجازه حذف کردن آنها را نداشتید و همین کار باعث به دست آوردن فضا و حجم خالی بیشتر برای تبلت و یا تلفن همراه خود خواهید شد.
و همچنین از آن دست برنامه هایی که نیاز به روت بودن گوشی شما دارند نیز میتوانید استفاده کنید و تنها در این حالت است که شما میتوانید اقدام به نصب Custom Rom به روی تلفن همراه خود کنید.
گروه فنی رایانه کمک در این مطلب به آموزش اینکه چگونه گوشی را روت کنیم میپردازد.
خطرات و معایب روت کردن گوشی
1) اولین موردی که باید به آن اشاره داشت این است که در صورت روت کردن ، گوشی شما دیگر شامل گارانتی نخواهد شد.
2) در صورت ناسازگار بودن نرم افزار روت کننده با موبایل مورد نظر شما گوشی دیگر بالا نیاید و نیاز به فلش کردن آن باشد.
3) بریک شدن گوشی در مواردی که در اواسط کار تلفن همراه شما خاموش شده باشد که در این صورت امکان بازگشت و برگشت گوشی بسیار پایین خواهد آمد.
نرم افزار های روت اندروید
به طور کل دو نرم افزار مناسب برای روت کردن گوشی های اندرویدی وجود دارد:
نرم افزار آی روت و نرم افزار کینگو روت
به شما پیشنهاد میکنیم که بهتر است برای این کار گوشی خود را به یک متخصص ارجاع دهید و تنها زمانی که به هیچ عنوان به یک تعمیرکار مورد اطمینان دسترسی ندارید از نرم افزارها استفاده نمایید.
نرم افزار کینگو روت
یکی از بهترین نرم افزار ها برای روت کردن گوشی های اندرویدی کینگو روت است که دارای محیط کاربری بسیار ساده و مفهوم و همچنین قدرت بسیار بالاست به صورتی که سازنده ی این برنامه ادعا کرده است که Kingoroot از 104هزارو 136 مدل گوشی پشتیبانی میکند.
کینگو روت(Kingoroot) دارای دو نسخه ی اپلیکیشن اندرویدی برای روت گوشی بدون نیاز به کامپیوتر و نسخه ی نرم افزار میباشد که کاربر بتواند از هرمدل که نیاز دارد استفاده نماید.
برای روت کردن گوشی باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:
باید بعد از دانلود آن و نصب آن به روی گوشی و یا نرم افزار به اینترنت متصل شوید و بعد گزینه ی روت کردن را بزنید.
بسیار بسیار مهم است که گوشی شما حداقل 50% شارژ داشته باشد و بعد شما شروع به عملیات روت کردن کنید چون در صورتی که در اواسط روند فعالیت گوشی خاموش شود عواقب جبران ناپذیری را متحمل خواهید شد و اگر گوشی شما به این علت بریک شود امکان تبدیل شدن آن به یک ماکت بسیار زیاد است.
در انتها باز هم تاکیید میشود که روت کردن گوشی اندروید خود را حتما به متخصص این کار بسپرید تنها زمانی که هیچ دسترسی به متخصصان ندارید ریسک این کار را باید بپذیرید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیازات 0
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)