معمولا بسیاری از کاربران گوشی های اندرویدی بعد از مدت 2 یا3 سال اقدام به تعویض گوشی خود می کنند و معتقدند که عمر مفید باتری گوشی برای کار کردن بیشتر از 3 سال نیست.
اما لازم است بگویم این تفکر کاملا اشتباه است و اگر از گوشی های خود به بهترین شکل مراقبت و استفاده کنید می توانید تا چندین سال به خوبی از تلفن همراه خود استفاده کنید. برخی از رفتار های به ظاهر عادی و معمول در زمان استفاده از گوشی های تلفن همراه به مرور زمان مسبب کاهش عمر باتری آن ها می شود.
با توجه با سوالات بسیاری که در زمینه حفظ سلامت باتری گوشی و روش های بالا بردن عمر باتری از کارشناسان ما پرسیدید امروز گروه فنی رایانه کمک تصمیم گرفته است در این مطلب به آموزش افزایش عمر کاری تلفن همراه و نکاتی برای افزایش طول عمر باتری گوشی میپردازد.
از آنجایی که یکی از عمده ترین دلایلی که موجب تعویض گوشی ها بعد از مدتی میشود ضعیف شدن باطری و تخلیه سریع شارژ گوشی است در ادامه مطلب با گروه ناجیان کمک رایانه همراه باشید.
در ادامه علاوه بر بالا بردن طول عمر سخت افزار و نرم افزار گوشی ها و پاسخ سوال چگونه باتری گوشی را قوی کنیم؟ خواهیم پرداخت.
نگه نداشتن طولانی حالت زنگ به روی ویبره
یکی از بدترین عادت های معمول کاربران گوشی ها تنظیم آلارم تماس بر روی حالت ویبره است. با انجام این کار و فعال نگه داشتن مستمر حالت ویبره ، تلفن همراه از تمامی ظرفیت های خود برای اعلان هشدار به صورت کامل استفاده میکند و همین امر باعث کم شدن عمر باتری و در نتیجه عمر مفید کاری گوشی تلفن همراه میشود.
پس همواره در مواقعی که هشدار به صورت ویبره برای اطلاع یافتن شما از تماس ها کاملا غیر ضروری است گوشی خود را بر روی زنگ تنها و یا سایلنت (حالت بی صدا) قرار دهید تا از شدت فشار کاری گوشی کاسته شود.
بستن برنامه های بلا استفاده و فعال
با حالت Guest Mode در گوشی های اندروید آشنا هستید؟!
با حالت مهمان دیگر می توانید با خیال آسوده گوشی خود را در اختیار دیگران قرار دهید ، برای آموزش بیشتر می توانید مطلب ” آموزش فعال کردن حالت Guest Mode در اندروید ” را مطالعه کنید.
یکی از قابلیت های گوشی های هوشمند و نسل جدید فعال ماندن برنامه هایی است که شما به صورت کامل آن ها را نبسته اید و در حالت استندبای برای استفاده مجدد از آنها برنامه ها کاملا فعال میمانند.
باز بودن این نرم افزار ها به صورت دائمی در دراز مدت میتواند باعث آسیب های غیرقابل جبران و شدید به تمامی قسمت های گوشی اللخصوص باتری گوشی شما شود.
پس همواره نسبت به برنامه های باز مانده و غیرقابل استفاده خود حساس باشید و آنها را فورا به صورت کامل ببندید و غیر فعال کنید.
مجوز های دسترسی محلی غیر ضروری را رد کنید
معمولا برخی از اپلیکیشن هایی که برای جهت یابی آنلاین استفاده میشوند در زمان های نصب و استفاده نیاز به صدور دسترسی های محلی برای اجرا و استفاده از آنها دارند. این دسترسی ها که در بسیاری از موارد غیر ضروری و بی مورد است میتواند باعث فشار به روی نرم افزار های داخلی گوشی شما شود و از عمر مفید کاری آن بکاهد.
همواره برنامه های مناسبی که نیاز به یک چنین مجوزهای غیر ضروری ندارند پیدا میشود و بهتر است حدالامکان از آنها استفاده نکنید.
متعادل کردن میزان روشنایی صفحه ی گوشی
از دلایلی که همواره علاوه بر اینکه موجب کاهش عمر باطری های تلفن همراه میشود میتواند در دراز مدت باعث ضعیف شدن گوشی ها در بحث سرعت شود روشنایی صفحه به میزان بالا و به صورت دائمی است. پس توصیه میشود که نور صفحه را همیشه متناسب با نیاز خود تنظیم کنید و سعی کنید این میزان را در اکثر مواقع به روی درجه ای متعادل نگه دارید.
یکی از راه های حل این مشکل فعال کردن گزینه ی Adaptive Brightness در تلفن های همراه است که با این قابلیت نور صفحه گوشی به صورت متعادل و با توجه به روشنایی محیط تغییر میکند.
دور نگه داشتن گوشی از شرایط هوایی نا متعادل
میدونید چجوری notification گوشی خودتون رو مدیریت کنید؟؟
برای یادگیری بیشتر در زمینه گوشی و تلفن همراه میتوانید به صفحه ” مدیریت نوار اعلانات اندروید ” مراجه کنید.
اگر گوشی شما بیش از حد گرم شود و یا به صورت غیرقابل توجیه در سرما قرار بگیرد علاوه بر کاهش عمر باطری آن و آسیب های داخلی و سخت افزاری قابل توجهی تا از بین رفتن داده ها و فایل های ضروری و شخصی کاربر نیز می بیند.
بسیاری از گوشی های برندهای معتبر در سرمای زیاد و غیر قابل تحمل به صورت خودکار خاموش میشوند و امکان استفاده از آنها در چنین دمایی غیر ممکن میشود.
برخی دیگر از گوشی ها در مجاورت هوای سرد توان استفاده از صفحه نمایش را از دست میدهند و در صورت تداوم این وضعیت دیگر امکان استفاده از صفحه نمایش گوشی به صورت دائم از بین میرود.
قرار دادن گوشی به زیر بالش
یکی از مواردی که بسیار در بین کاربران شایع است قرار دادن گوشی تلفن همراه به زیر بالش است. این کار علاوه بر اینکه دمای داخلی گوشی را به شدت افزایش میدهد و باعث آسیب های شدید به سخت افزار آن و کاهش عمر باطری گوشی میشود در مواردی ممکن است باعث انفجار و آتش سوزی گوشی همراه شود.
پس اکیدا گوشی های خود را به زیر محیط هایی مانند بالش اللخصوص هنگام قرار داشتن در شارژر نگهداری نکنید.
شارژ متعادل و مناسب باطری گوشی
شارژ بیش از حد گوشی از عوامل اصلی آسیب دیدگی و کاهش عمر باتری گوشی های همراه است. رها کردن گوشی در شارژر میتواند به مرور باعث آسیب های سخت افزاری گوشی ها شود. بهترین محدوده برای شارژ گوشی ها بین 20 درصد تا 80 درصد است و بسیار توصیه شده که در زمان شارژ باطری گوشی تا جایی که امکان دارد از گوشی استفاده نکنید. در راستای این موضوع کارشناسان مجرب رایانه کمک مطلب ” بیش از حد در شارژ بودن گوشی ” را برای شما عزیزان قرار داده اند.
آپدیت منظم اپلیکیشن و سیستم عامل گوشی
فارق از نوع سیستم عامل گوشی همراه باید هر بار و بعد از انتشار نسخه ی جدید به روز رسانی سیستم عامل گوشی در اولین فرصت سیستم عامل گوشی خود را آپدیت کنید.
این نسخه های آپدیت در واقع باعث بالا رفتن راندمان گوشی شما و از بین رفتن باگ ها و حفره های امنیتی و نرم افزاری و گاها سخت افزاری است که سیستم عامل قبلی شامل آن ها بوده است.
در همین راستا آپدیت کردن نرم افزار ها و اپلیکیشن های نصب شده به روی گوشی هم یکی دیگر از مواردی است که باید به دقت آنها را رعایت نمود.
نظرات و پیشنهادات خود را میتوانید به صورت کامنت در صفحه رسمی اینستاگرم رایانه کمک قرار دهید.
جهت رفع مشکلات رایانه و حل مشکلات تلفن همراه خود کافیست با کارشناسان مجرب رایانه کمک تماس گرفته و به صورت شبانه روزی از خدمات غیر حضوری رایانه کمک بهره مند شوید.
شماره های تماس از سراسر کشور:
9099071540 (تلفن ثابت)
021-7129 ( تلفن ثابت و همراه)
چقدر این مطلب مفید بود ؟
یک ستاره پنج ستاره
میانگین رتبه 5 / 5. تعداد امتیازات 2
تا کنون امتیازی ثبت نشده است . (اولین نفر باشید)